Reseller hosting pakketten in Nederland

Bij Cloudy Hosting kunt u terecht voor diverse webhosting pakketten. Een van deze pakketten is het reseller hosting pakket. Dit pakket is geschikt voor zowel kleinere als grotere  websites. Als u als klant graag controle wilt houden, dan is dit pakket aanbevelenswaardig. U kunt bij een reseller webhosting account zelf bepalen hoeveel gebruikers u aanmaakt, waardoor u ook aan anderen webhosting kunt aanbieden. Deze pakketten zijn bovendien dusdanig opgezet dat uw klanten niet zullen merken dat de worden gehost bij Cloudy Hosting.

Wij kunnen reseller hosting tegen een scherpe prijs aanbieden. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op ons vakkundige personeel, waardoor u zeker weet dat uw website of de websites van uw klanten geen downtime kennen. De systemen die wij gebruiken voor reseller hosting zijn bovendien schaalbaar en geavanceerd. Kwaliteit staat bij ons altijd op één, dus zullen wij bezig blijven om onze systemen te verbeteren. Op deze manier heeft u de garantie dat u webhosting afneemt bij een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen.

De servers die wij voor reseller hosting gebruiken staat standaard in een high availability cloud. Dankzij deze servers zijn de snelheden optimaal en is downtime uitgesloten. Als een server namelijk uitvalt, dan wordt deze direct door één of meerdere servers opgevangen. De servers zijn uitgerust met een redundante SAN. De data is bovendien veilig, omdat een SAN beschikt over een RAID-6 schijfconfiguratie.