Webhosting pakketten in Nederland
Wij zijn als het gaat om webhosting pakketten één van de grotere aanbieders van Nederland. Bij ons staat kwaliteit op één en daardoor zijn veel mensen bij ons klant. Het voordeel is dat u tegelijkertijd kunt profiteren van een faire verhouding qua prijs en kwaliteit. Voorts staan wij voor een razendsnelle service. Na betaling wordt een webhosting account in de regel vrijwel direct aangemaakt. Dit betekent dat u er snel gebruik van kunt maken.

Cloudy Hosting heeft bekwaam personeel in dienst, die in staat is u snel te helpen. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit bieden. De servers die wij gebruiken hebben een hoge uptime en de snelheden die wij garanderen worden dan ook altijd gehaald. Als een server onverhoopt uitvalt, dan wordt dit te allen tijde opgevangen door een andere server. Dit betekent dat er geen downtime is.

Alle data wordt veilig opgeslagen op redundant SAN servers, die eveneens beschikken over een zogeheten workload balancing. Dit wil zeggen dat ze op momenten dat het nodig is het nodige vermogen krijgen, zodat ze mogelijke drukten goed aankunnen. Ondanks dat wij een relatief jong webhostingbedrijf zijn, zullen we ons altijd blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij u het beste blijven bieden.