Over Ons

Cloudy Hosting Cloud Solutions is een internet service provider waar u zeker bent van persoonlijke service en kwaliteit op maat. Sinds de oprichting in 2012 is gebleken dat Cloudy Hosting een betrouwbare en stabiele partner is van internet diensten voor zowel particulier als bedrijf.

Uiteraard staat ook kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel, zodoende maken wij dan ook uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur zoals Dell, SuperMicro, Ubiquiti , APC en staan onze servers in een veilig en betrouwbaar datacenter.

Niet geheel onbelangrijk is onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Helaas kunnen wij niet altijd de goedkoopste zijn, kwaliteit kost nu eenmaal soms wat meer. Maar wij doen er altijd alles aan om een zo scherp mogelijke prijs voor u te realiseren.

Onze Missie

“Het leveren van Premium Hosting met specialisme en compleet beheer zodat de klant zich kan richten op zijn ‘core’ business.” Cloudy Hosting levert premium hosting met oog op kwaliteit, specialisme en met volledig beheer. De klant kan zich door het externe beheer richten op zijn eigen core business. Cloudy Hosting geeft de klant echter de mogelijkheid om de hosting gedeeltelijk zelf te beheren. Zij kunnen hoe dan ook rekenen op full support van Cloudy Hosting.

Onze Visie

Cloudy Hosting neemt haar verantwoordelijkheid om alle aspecten waar zij mee te maken heeft, zoals haar eigen hosting diensten, medewerkers en milieu continu te verbeteren. Cloudy Hosting wordt de hosting provider die bekend staat om haar full-service support waarbij er aan elk aspect wordt gedacht om alle hosting zorgen van de klant uit handen te nemen. Daarnaast besteedt Cloudy Hosting specifieke aandacht aan het milieu door meer te investeren in energiezuinige apparatuur en hosting technieken, die minder belastend zijn voor het milieu.

onze faciliteiten